“Julgelt võib öelda, et ikka kümned inimesed on kohale tulnud — nii paarid kui suuremad seltskonnad jalutavad kohale, vaatavad segadusse aetult ringi, katsuvad uksi ja on lõpuks sunnitud pea norus tagasi minema,” kirjeldab üks anonüümseks jääda soovinud kohalviibija Publikule.

“Kõige õnnetum oli umbes kuuest inimesest koosnev seltskond Soomest, sellised keskealised inimesed, kes olid tulnud Helsingist spetsiaalselt Ramazzotti kontserdi pärast, ostnud juba paar kuud tagasi pileti ja pahandasid, et miks keegi neile teada ei andnud. Väga nukker oli ka üks paarike, kes oli kohale sõitnud Riiast…,” jätkas ta. “On näha, et taksojuhid on vähemasti aru saanud, mis toimub ja sätivad end aegsasti ootele, et pettunud inimesi laiali vedada,” täiendab ta oma tähelepanekut.

Samuti Helsingist kohale sõitnud Mikko ja Elena said ka alles Suurhalli uksel teada, et Erost täna laval ei näegi. "Eile veel vaatasime Soome veebist, et ega mingit infot pole, isegi Piletilevi lehel polnud ärajäämisest midagi kirjas," rääkis Mikko. Noorpaar tuli Tallinnasse omal käel, broneerisid hotelli ja ostsid kontserdipiletid.

Mikko kaaslanna Elena on pettunud: "Kuulsime küll inimesi rääkimas, et vist jääb ära või miskit, aga me ei saanud aru, mis toimub, sest kuskil polnud mingit infot." Mikko on suur Ramazzotti fänn ning ootas kontserti väga. "Me ei teagi, mida me teeme siin nüüd, homme igatahes läheme koju tagasi," lisas ta kurvalt.