"Minu arust on ülimalt patroneeriv jätta mingi grupi üle nalja tegemata, sest sa eeldad, et nad pole suutelised nalja mõistma. Enamik inimesi ikkagi mõistab nalja. Aga palju oleneb ka eesmärgist. Kui sa kavatsed inimest naerma ajada, siis on kõik lubatud. Aga kui kavatsed olla õel, siis on see teine asi," räägib mees, kelle uusim show "Funny Business" ei häbene torkida ka vägistamisohvreid ja geisid.

"Komöödiaga on see hea lugu, et kui keegi arvab, et ma olen naljakas, siis tal on õigus. Ja kui keegi arvab, et pole, siis on tal samuti õigus. See on isiklik eelistus, milline huumor sulle meeldib. Ma ei usu, et ühegi nalja pärast peaks kunagi vabandust paluma. Kui sa kergesti solvud, siis miks sa üldse lähed show'le? Mind panevad alati imestama inimesed, kes tulevad ja on kokkuvõttes ühest naljast solvatud. See on täiesti naeruväärne!"

Carr tunnistab ka ühtlasi, et tal on keeruline oma küünilist lavapersooni välja lülitada. "Mõnikord, kui olen andnud seitse etendust nädalas, avastan, et pühapäeval poest piima ostes ironiseerin ilma mingi põhjuseta kassapidaja sõnade üle."

Loe täielikku intervjuud Eesti Päevalehest ja osta pilet Piletilevist!