Olete kindlasti mõnel hommikul ärgates tundnud, et ei tahaks ninaotsagi teki alt välja pista. Ometi käsib südametunnistus teid kodukontoris tiksumise asemel tööle minna. Lähetegi, kuid ei suuda midagi asjalikku korda saata. Pärast kasutult maha istutud päeva mõistate, et aeg-ajalt tuleks ikka oma sisetunnet kuulata ja pleedi all mõnusasti raamatut lugeda. Järgmisel päeval on tähtede seis hoopis teine ja jõuate ära teha terve nädala töö. Kes saab ise oma aega plaanida, teeb sellest järelduse.

Mida enam te oma südame häält kuulate ja selle järgi elate, seda tugevamaks see muutub. Olgu küsimuseks argiasjad või suured elu muutvad otsused, need ennustuskaardid olgu teile abiks.

1. Tundke end vabalt
Kaarte on väga lihtne kasutada. Pole oluline, kas võtate need ette hommikul, õhtul, päeval või öösel. Tähtis on, et tunneksite ennast vabalt. Kui näiteks soovite pingelises tööolukorras kogu südamest, et ei peaks järgmisel päeval tööle minema, ning tahate kaartidelt sellele kinnitust, ei tule ennustamisest midagi välja. Peate tundma sisemist rahu ja keskenduma sellele, mida soovib teie süda.

2. Mõelge huvipakkuvale eluperioodile või valdkonnale
Kujutage ette teatavat eluperioodi ning valdkonda, mis teile muret/rõõmu teeb. Võtke kaardipakk ning tõmmake sealt välja üks kaart. Vaadake, kas teie ettekujutus tulevasest eluperioodist ning ennustuskaardil seisev lähevad kokku. Kui jah, rõõmustage. Kui ei, analüüsige, miks see nii võib olla.

3. Proovige leida ennustuste täitumise muster
Veel parem, pange oma mõte paberile, lisage sinna kuupäev ning kirjutage juurde ka kaardi ennustus. Varuge kannatust. Kaardil kirjas olev ennustus ei pruugi käia tingimata järgmise päeva kohta, vaid iseloomustab ka näiteks eesseisvat kolmekuulist tööperioodi või poole aasta armuelu.

Kui ennustus on täide läinud, lisage samale paberile ka selle täitumise kuupäev. Nii võite leida mustri, et näiteks armastusega seotud ennustused lähevad tavaliselt täide umbes nädala või kahega, tööga seotud ennustused aga kahe-kolme päevaga. Proovige järele ja nii saate palju parema ettekujutuse ees ootavatest seiklustest.