Tallinn Music Weeki külastanud Dan suundus pärast festivali Helsingisse, kuid tema õudsaks üllatuseks ei läinud see sugugi libedalt. "Ma olin olnud Soome-Eesti laeval tervelt viis minutit, kui üks purjus soome mees nimetas mind "lamban******ks" ja üritas mind lüüa," meenutab Koplowitz oma õudustesõitu, kus iga viimne tualett laeval oli ummistunud ning reisikaaslased ebaviisakad ja purjus.

Dan otsustas semude naljaks oma reisi blogi vormis jagada ning ootamatult sai temast uusim hitt internetis, kirjutab Ilta-Sanomat. "Soovisin ainult oma sõpru lõbustada, kuid nüüd on minust saanud Soome meedia kõige suurem uudis," naerab Koplowitz, kelle ema oli üllatunud, kui tema poeg helistas koju ja teatas, et tema Tallinna-Helsingi sõit on hetkel Soome meedias esikohal.

Tänaseks on Koplowitz saanud soomlastelt rohkem kui 200 sõbrakutset Facebookis. Tema reisiblogi vastukaja on olnud enam jaolt sõbralik, kuid leidub ka kriitikuid. "Mind on juba kutsutud Helsingi-Stockholmi kruiisile. Mind tuntakse tänavatel ära! See on väga veider," imestab ta. "Ma ei soovinud kedagi solvata. Ma armastan Soomet, ma olen seal käinud viis korda. Ameerikas pole midagi selle laeva sarnast, aga ka meil on oma pöörased joodikud ja idioodid."