Tea, kas olin ainus, kellele tundus, justkui Carey oli ka ise Helsingin Sanomate kontserdiarvustust ("Carey etteaste oli võlts ja igav") lugenud, sest esinemise algul oli naine publikuga suheldes küllaltki avatud. Mariah üritas publikut enda poole võita, lõõritades laulu "Emotions" alguses kaunilt "Estonia", seejärel aga esitas üleskutse publikul oma keeles sõna "armastus" hüüda. Ent need jäid ka ainsateks püüdlusteks rahvaga arusaadavalt suhestuda. Edaspidi oli Mariah suust kuulda suhteliselt seosusetut jutuvadinat, mida saatsid sissetöötatud fraasid ja lood, mida ta arvatavasti deklameerib sõltumata asukohast igal kontserdil, olgu see Hiinas, Eestis või Las Vegases.

Mariah lavashow peamisteks atraktsioonideks olid pidevad kostüümivahetused (mis tingis korduvalt diiva ootamatu lavalt minemakõndimise) ning punt (kohati palja ülakehaga) meestantsijaid ning bänd, kellega lauljatar rohkem lävis kui publikuga. Paraku ei suutnud nigelavõitu show kuigivõrd muljet avaldada, mõjudes kui reklaamipaus kleidivahetuste ajaks. Lava taustaks riputet valged linad ei jätnud samuti kuigi pompoosset muljet ning surnud staaridele (Whitney Huston ja Michael Jackson) üles ehitet videoinstallatsioonid toimisid vägisi pisarakiskujatena. Kohati anti videotele aga liialt palju "eetriaega" ning 20 aasta tagust üliseksikat Mariah't suurelt ekraanilt vaadates kippus ununema, et diiva ise laval on.

Kontsert võttis ehedama värvingu viimase nelja pala ajal, mil Mariah loobus väänlevatest tantsupoistest ning jäi üksi rambivalgusse. Siis lasi ta kuuldavale hitid, mida kõik terve õhtu oodanud olid, sealhulgas grandioosne ballad "Without You", mis sobis show lõppakordiks kaunisti. Loo järel lubati seni rangelt istuma sunnitud fännid lõpuks ka lava ette juubeldama. Kuigi kava järgi pidanuks kontserdi lõpetama "Butterfly", lõõritas Mariah seda vaid napid kümmekond sekundit ja liipas siis lavalt minema.

Diivat kuulama tulnud austajal poleks siiski tohtinud olla artistile vokaalselt miskit ette heita – heliliselt olid kõik palad hästi välja kantud ja taustalindid niivõrd hästi sisse harjutatud, et tavakuulaja ei pruukinud märgatagi makilt tulnud "vokaalset tuge".