Animatsioonistuudio Illumination Entertainmentil on kiired ajad - augustis jõuab kinodesse "Lemmikloomade salajane elu", detsembris muusikal/komöödia "Laula" ning samal ajal tehakse tööd "Mina, supervaras 3" kallal. "Käsilaste" populaarsed lühifilmid saavad samuti lisa, kui "Lemmikloomade salajase elu" ees linastub augustis "Mower Minions" - täiesti uus animatsioon Gru kollastest käsilastest.

Järgmise aasta juunis linastuv "Mina, supervaras 3" tutvustab täiesti uut tegelast - Gru uus vastane Balthazar Bratt. Steve Carell naaseb ka seekord Gru rolli, kuid Brattile annab hääle ja iseloomu vulgaarse, skandaalse ja vastuolulise "South Parki" üks loojatest, kirjutajatest ja häälnäitlejatest Trey Parker.

Illumination Entertainmentil on kavas anda uus elu ka Dr. Seussi klassikalise lasteloole "The Grinch That Stole Christmas". Film linastub järgmise aasta novembris ning peaosas on ei keegi muu kui alles "Doctor Strange'ina" Marveli superkangelaste sekka astunud Benedict Cumberbatch.

Illumination Entertainmenti "Lemmikloomade salajane elu" linastub 19. augustil, "Laula" 23. novembril ning "Mina, supervaras 3" ja "The Grinch That Stole Christmas" jõuavad meieni järgmisel aastal.