Lauljatar Laura Remmel paljastas käesoleva nädala Kroonikale antud üliavameelses intervjuus, et lahutab oma abikaasast Joel-Rasmus Remmelist, peamiseks põhjuseks liiga suured erinevused tema ja ta abikaasa väärtushinnangutes ning kasvatuses — popstaarina oli Laural võimatu kannatada paduuskliku suguvõsa viltuseid pilke. “Tundsin juba pikka aega, et hakkan kaotama iseennast ning mu mõtted on justkui teise inimese omad. See mõjus ka mu tervisele. Mul olid haigushood, kus tundsin ennast täiesti võimetuna. Minagi usun Jumalasse, aga ajapikku tundsin, et teatud vaated piiravad liialt,” rääkis ta. Loe pikemalt SIIT.

Lauljatar Nele-Liis Vaiksoo läks jaanuaris lahku oma elukaaslasest Ukust pärast 8 aasta pikkust kooselu ning kinnitas Publikule, et mingit intriigi tegelikult polnudki. “Läksime lahku sõpradena. Ta on suurepärane inimene ja mul on ainult positiivsed tunded tema suhtes,” sõnas lauljatar. “Olen ennegi oma elus lahku läinud, elu läheb edasi. Eks me olime kaua koos olnud. Võrreldes mitukümmend aastat kestnud abieluga pole 8 aastat kaua, aga noore inimese jaoks on see pikk aeg,” sõnas ta. Loe pikemalt SIIT.

Käesoleva nädala Kroonika paljastas, et Eesti rikkuselt teine mees Oleg Ossinovski ja tema abikaasa Irina Osinovskaja on esitanud kohtule taotluse lahutada oma kolmkümmend aastat kestnud abielu ning jagada ära enam kui 220 miljoni euro väärtuses varasid. “Meie suhted on juba mõnda aega faktiliselt lõpetatud, kuna temapoolne käitumine ei võimaldanud abieluga jätkata,” tunnistas Irina ning vihjas Olegi truudusetusele ja uutele suhetele. Loe pikemalt SIIT.

Teele Viira elus puhuvad juba märtsikuust alates uued tuuled: seljataha jäi pikk suhe sarmika ettevõtja Andreas Aruga. “Ma ei karda öelda, et suuresti oli selle põhjuseks see, et ma lihtsalt keerasin ära. Kooselu Andreasega oli ilus ja arendav aeg meile mõlemale. Õppisin end tema kõrval palju paremini tundma, kontrollist enda ja teiste suhtes vabanema,” sõnas ta. Loe pikemalt SIIT.

Karl Madise tütar Carola Madis sõitis kaheksa aastat tagasi Los Angelesse elama ja nautis kooselu ilmakuulsa popbändi Black Eyed Peas klahvpillimängija Printz Boardiga. Märtsi lõpust on maailmarändur aga kodumaal tagasi ning kui juba kaks aastat tagasi sahistati, et Carola ja Printzi armulugu on läbi, kuid nüüd on asi kindel. Loe pikemalt SIIT.

Bravuuritar Anu Saagim-Ratia ja Soome disainer Ristomatti Ratia läksid reaalselt lahku juba ammu, kuid otsustasid oma 20 aastat kestnud abielu lahutada alles äsja. Ratiate sõnul tehti otsus pika kaalumise järel ja lahku mindi sõpradena. Loe pikemalt SIIT.

Staarisaatest võrsunud lauljatar Gertu Pabbo ja temast aasta vanem kümnevõistleja Janek Õiglane läksid lahku juba talve alguses, kuid meediase jõudis uudis alles aprillis. “Me ei ole koos, jah, kuid rohkem ma midagi rääkida ei soovi,” sõnas Gertu ja tema hääletoonist ja põiklemisest andis välja lugeda, et tegu polnud just meeldiva lahkuminekuga. Loe pikemalt SIIT.

Tuntud filmimehe Rain Tolgi ja Zebra Islandi solisti Helina Risti teed on lahku läinud. Kõmumeedia on ka varasemalt lahkuminekut kahtlustanud põhjusel, et mõlemad armastavad seltskonnas liikuda kas üksi või koos sõpradega, ent nii Helina kui Rain on siiani alati ajakirjandusele kinnitanud, et suhtega on kõik korras. Nende kümne aasta pikkusest kooselust on sündinud kaks toredat poega — 8-aastane Ruben ja 6-aastane Lukas. Loe pikemalt SIIT.