“Töötukassas pole ma arvel olnud, aga olen olnud töötu 10 aastat,” naeris Evelin. “Mind kirjutati eelmisest töökohast välja,” lisas ta juurde ning tunnistas, et presidendiproua ametit pidades õppis ta seda, et ei tohi kunagi tahta liiga palju ning tuleb olla alandlik. Olles praeguse seisuga olnud enda sõnul täpselt ühe kuu vabakutseline, tunnistas eksesileedi, et ei tea, kas saab seda püsivaks töökohaks veel nimetada. “Ma pole tõepoolest fokusseerunud ühele kindlale asjale, ma teengi päriselt erinevaid asju!” rääkis ta.

Evelin usub planeetide mõjusse ja sellest tulenevalt teab ka, et tema tähtkujule sobib väga hästi telesaatejuhi töö. “Ma olen loomuldasa rõõmus, mulle meeldib suhelda ja ma saan inimestega hästi kontakti,” loetles ta ning olles vägagi kelmikas ja flirtivas tujus, valas Margna ja Jõekalda arvukate komplimentidega üle. “Ma ei karda kaameraid ja tõttöelda ei kardagi ma mitte midagi. Lugeda oskan, kirjutada ka. Täislausetega oskan rääkida ja veel peaks selle töö juures oskama ka keskenduda hetkele.”

Nüüd, kui kaotada pole enam midagi, kergitas Evelin lahkelt ka saladuskatet sellelt, kuidas sünnivad presidendiballile kutsutute nimekirjad. “See töötati välja juba kunagi ammu-ammu — ameti järgi on seal umbes pool rahvast, igasuguste riiklike insitutsioonide esindajad. Aga et saada tublide inimeste nimekirja, peab hing suuremaks kasvama, peab olema millegi silmapaistvaga hakkama saanud. Aasta tegijaid kutsutakse sinna. Aga võib ka nii, et annad iseendast märku, helistad-kirjutad näiteks presidendi kantseleisse,” muigas ta.

Ühtlasi leidis Evelin aega ja soovi kommenteerida ka nn "keskmist Eesti meest" ning jõudis üsna ruttu ohtlikult lähedale teemale, millele paljud televaatajad võisid kergesti omapoolse tõlgenduse anda, sest on ju president Toomas Hendrik Ilves abielus lätlannaga. "Keskmisel Eesti mehel ei ole mingisuguseid imelikke hobisid, tal ei ole mingeid kummalisi isusid, tal on oma naine, kellega ta on juba kaua aega koos elanud ja tal ei ole armukest Lätis või Soomes," sõnas Evelin.