DC koomiksite põhjal valminud filmid pole saanud kriitikute ja publiku seas just väga hea kriitika osaliseks. "Terasmehe" ja "Batman vs Superman: Õigluse koidiku" kriitikud on juba harjunud, et filmi - ja koomiksifännid ründavad neid Twitteris ja kommentaariumites. Paadunud fännid ei mõista nende lemmikute pihta saadetud kriitikanooli, mistõttu on filmidele osaks saanud negatiivne hoiak olla ainult kriitikute süü.

Vabakutseline ajakirjanik, filmikriitik, näitleja ja podcasti saatejuht Clarke Wolfe avaldas hiljuti väga kriitilise "Terasmehe" arvustuse. Tulemuseks olid tavapärased ähvardused ja solvangud, kuid üks paistis teiste hulgast silma. Oma kodanikunime all kommenteeriv Kevin Valeem lubas Wolfe'i lausa ära tappa.

Wolfe tegi seda, mida peaks tegema iga sarnasesse olukorda sattunud inimene - ta andis asja politseisse.

Loodetavasti pole sama juhtunud meie filmikriitikutega, sest "Batman vs Superman: Õigluse koidik" pole kohalike kriitikute hulgas samuti hästi vastu võetud. Suurem osa solvavaid või ähvardavaid kommentaare saab võtta naljana ja lihtsalt unustada, kuid vahel tundub mõni rünnak natuke liiga isiklik. Sotsiaalmeedia kanalite kaudu saab ohvrit jälitada, jälgida tema tegemisi ning tuvastada ka tema elukoht. Ühel hetkel võib solvavast kommentaarist kuskil internetis kujuneda inimelu ohustav rünnak. Superman ja Batman seisavad filmides ja koomiksites õigluse eest, aga nende fännid käituvad vahel risti vastupidi.