"Ei võta ametiautot. Mul on kõik maailma autod olnud, nad on kõik tüütud, eriti Audi. Tramm käib Koplist jumala hästi, ja Uber on OK ja mingi rendiauto, kui on vaja, rendin oma palgast. Kõik cool," kirjutas Kender Nihilist.fm-is avaldatud postituses.

Kender lubab presidendiks saades Kadriorgu mitte kolida, sest ka Koplis olevat normaalne elada ja töötada.

"Jätan ära vabariigi aastapäeva puhul rikastega kohtumise ja kätlemise. Mingu oma raha eest kuhu tahavad ja tõmmaku kasukad üle, kleidid pähe ja kätelgu omavahel. Kirjutagu ulguvaid arvamuslugusid, kui raske on rikka elu kui ikka presidendi kätt ei saa suruda," lisas mees lubadustenimekirjas.

Samuti ei läheks ta ühelegi välisvisiidile: "Ma teen selle Eesti nii kõvaks, ägedaks ja lõbusaks, et nad kõik tulevad ise siia. Saab olema järjekord, kõik on nagu ma oleks iPhone 9. Ma olen isechillija. Ja nad hullult tahavad muga chillida."

"Ja ma olen kõige kõvem president ükskõik mis raha eest. Kogu ülejäänud raha ja seda on rajult miljoneid igal aastal läheb õpetajatel palgatõusuks," lubas Kender.

Kender lubab jätta väljakuulutamata kõik seadused, kuniks kõik erakonnad pole ta ette tulnud plaaniga, kuidas toiduainete, esmatarbakupade, koolitarvete, ravimite, kultuurivärgi käibemaks oleks 0%. "Sellega jääks kõigile paduvaestele, ja meid on kõva 90% ühiskonnast, kohe 20% rohkem raha kätte," kirjutas ta.

Kohalikele omavalitsustele tuleks Kenderi presidentuuri ajal varasemast suurem võim. Kõik geiabielu, pagulaste, kanepilegaliseerimise, tulumaksu, ja muude asjade üle otsustamine läheks kohaliku võimu kätte. "Keegi ei taha Eestis elada, kus Jürgen Ligi otsustab valitsuses kogu su elu asju veel 50 aastat. Keegi ei taha järgmist sadat aastat Taavi Rõivasega," on Kender kindel.