Tuuli Põhjakas, Noorte hääl

Paistab, et 2016. aastast on saamas superkangelasfilmide aasta. Mõned neist on head, mõned jätavad soovida, kuid õnneks oli uus „Kapten Ameerika: Kodusõda“ ootustele vastav ja nauditav linateos.

Ralf Sauter, Postimees

"Kapten Ameerika: Kodusõda", eeskujulikult elamuslik ja lõbus, ületab igas mõttes ootusi ja seda leiab inimene, kelles koomiksifilmid – eriti Marveli omad – juba mõnda aega tülpimust tekitanud.

Ra Ragnar Novod, Kinoveeb.ee
"Kodusõda" on parim Marveli film pärast Joss Whedoni "Tasujaid". Film ei ole lihtsalt reklaam tulevastele osadele, vaid siiski eraldiseisev märuliseiklus, milles on küllaga huumorit, emotsiooni, kordaminevaid konflitke ja tegelasi. Seda ma oma superkangelasefilmidelt tahaksingi ja seda ma sain.

Diana, Nähtud ja nägemata
Nagu ikka, on kogu lugu täis peeneid vihjeid eelnevatele filmidele ja nende omavahelistele suhetele, seega naerda saab koguaeg ja südamest. Stan Lee tuleb ka loomulikult korraks ekraanile ja tundub, et enam polegi tema leidmine vaid fännide pärusmaa, sest seekord tekitas tema ekraanile ilmumine juba üleüldise äratundmisrõõmu.

See film peaks olema viimane Chris Evansi film Captain Americana, aga eks aeg näitab.

Kapten Ameerika ja Raudmehe suurest lahingust on kirjutanud veel väga vähesed Eesti filmikriitikud. Kui tunned, et tahad sõna sekka öelda, siis palun tee seda kommentaarides. Hindame sinu arvamust!