Teiste seas esineb Acoussionil ka eurolaulik ning superstaarisaate kasvandik Robin Juhkental, kes julgustab kõiki huvilisi kindlasti oma samme Järvamaale seadma.

Mister Juhkental teab, mida räägib!

Soodushinnaga festivalipiletid on müügil Hooandjas kuni 7.maini: http://www.hooandja.ee/projekt/akustilise-muusika-festival-acoussion-live-2016

#acoussionlive
Posted by ACOUSSION LIVE on Wednesday, May 4, 2016

23. juulil peetaval muusikapeol esinevad Robin Juhkental, Mari Jürjens, Frankie Animal, Alise Joste (Läti), Janno Reim (Super Hot Cosmos Blues Band), Eik Erik Sikk (EIXD) ja Ziggy Wild. Festival toimub Järvamaal, 74 kilomeetri kaugusel Tallinnast, 114 km Tartust ja 116 km Pärnust, Tallinn-Tartu maantee ääres Vana-Veski Puhkekeskuse maadel.

Soolomuusikud ja pisikollektiivid astuvad sedapuhku üles oma intiimsete akustiliste kavadega. Kõik artistid esinevad erinevatel ootamatutel "lavadel" kesk imekaunist kodumaist loodust. Mõnusa õhkkonna säilitamiseks võõrustab festival maksimaalselt kuni 500 külalist.

Päikeseloojangul festival ei lõpe - DJ-puldis astuvad üles Liisi Voolaid, kes kostitab rahvast souli ja funkiga, ning Jon Mikiver (Elephants From Neptune), kes lisab vürtsiks haaravaid rocki- ja retropalu.