Eesti punki- ja rokilegendidest on kohal Vennaskond, Kosmikud, DND ja Ultima Thule. Eksklusiivse kontserdi annab ka laulu- ja tantsupeol esinenud Pantokraator. Lisaks rõõmustavad publikut Karl-Erik Taukar Band ja Justament.

"Head artistid toovad igal aastal järjest rohkem publikut. Rahvas tuleb Setomaale juba selle kauni looduse ning rikkalike vaatamisväärsuste tõttu. Meie tahame pakkuda siia kõrvale veel mõnusat festivalimelu ja kontsertide kuulamisnaudingut," ütles korraldaja Aime Tulp.

Taaskord on ka pärismuusikute valik rikkalik. Esinevad Margus Põldseppa käe all kokku pandud ansambel Lõõtsavägilased, Diskreetse Mango Trio, Setomaa punkbänd SMS Tuhkwizza, Rikka-Ivvani Pillilaagri lapsed ning leelokoorid Helmine, Liinatsuraq’, Hõpõhelme` ja Meremäe mehe’. Samuti astuvad üheskoos üles Aapo Ilves ja Marju Varblane. Lätist sõidab kontserti andma DAGAMBA.

Ostrova festival toimub Setomaal juba kuuendat korda. Lisaks kontsertide nautimisele on võimalik tutvuda ka kohaliku käsitööga. Lastele on avatud eraldi telk ning etendust annavad Piip ja Tuut.

Ostrova Festival toimub 22-23. juulil Ostrova külas, Meremäel, Setomaal. Piletid on müügil Piletilevi veebipoes ja müügipunktides üle Eesti. Rohkem infot festivali koduleheküljelt.