Spectrasouli tähelend algas 2006. aastal, nende lood ilmusid selliste respekteeritud plaadifirmade nagu Metalheadz, Exit Records ja Hospital alt ning peagi võttis Spectrasouli oma tiiva alla Shogun Audio. Äsja ilmus duolt "Only You" EP Ish Chat Musicu alt, aga nende värskeid üllitisi annavad välja ka Metalheadz ja Shogun Audio. Nõutud nii djdna kui produtsentidena reisivad nad mööda maailma ringi ning jõuavad taaskord sel reedel Eestisse.

Bone on Eesti artist, kes alustas muusika tegemist aastal 2004 ja tema muusikat on välja andnud välismaised plaadifirmad nagu Authentic Music, Offworld Recordings, Breakfast Audio ja IM:Ltd jt Bone´i on pärjatud ka Eestimaiste auhindadega - R2 DNB küsitlusel võitis ta 2012.a "Parima uustulnuka" tiitli ning 2013.a valiti tema lugu Structrual (feat Kryptomedic) kolmandale kohale Eesti trummi ja bassi lugudest. 2014.a ilmus Bone´i teine EP nimega "Unspeakable" (Authetntic Rec) ja kolmas, Radiation EP, ilmus selle aasta veeburaris Faded Musicu alt.

Uhs Kumatu on noor hip-hopi ja trummi ja bassi tegija, kes ütleb enda kohta nii: "Uhs Kumatu on pühapäevamuusik, kes oma loominguga on küll rohkem panustanud Eesti hiphop-skeenesse, kuid kellele on siiski väga hingelähedased 170 tempos bassised helid"

Tjuun in on Eesti vanim, siiani tegutsev trummi ja bassi sariüritus ja Raadio 2 õhtuse vööndi saade. Esimene Tjuun In pidu toimus 1999. aastal Enteri nimelises küberkohvikus, millele on järgnenud lugematul hulgal sündmuseid nii välis- kui kohalike esinejatega. Tjuun In pidudesarja on külastanud lisaks suurele hulgale kodumaistele artistidele ka välismaiseid, nende seas: Lenzman, Calyx ja Teebee, Rene´ LaVice, Ivy Lab, A-Sides, Keeno, ESS, Riya, Dj Red, Metrik, Seba, Makoto, Technimatic, DBridge, Rockwell, Marky, Blu Mar Ten, Utah Jazz, Bcee, Matrix, Culture Shock, Lynx, Commix jt