“See on normaalne ju,” naeris Louis lõbusalt. “Pooli vahetada. See on väga-väga eestlaslik! Ja kui eestlased mulle sama hästi maksaks, töötaksin hea meelega Jürile ka!” lisas ta juurde, kirjeldades samas elavalt, milliseid enda kasuks tööle pandud innovaatilisi vidinaid naudib Aserbaidžaani lauljatar Samra — talle on näiteks loodud omaenda telefoniäpp ja kõigi videointervjuude produktsiooni teostab rahvusvaheline meeskond, mis koosneb muuhulgas ukrainlastest ja eestlastest. Raha paneb tõesti rattad käima!

Louis tunnistas ühtlasi ausalt, et ei teadnud eurotrallist enne mitte kui midagi, ent nüüd on selle pisikuga täielikult nakatunud. Ühtlasi on ta aseri lauljatariga koos pääsenud kohtades, kuhu tava-ajakirjanikud ei pääse, kaasa arvatud pealavale. Endale omaselt lisas ta aga intervjuu lõppu suisa kalluriga vürtsi, kirjeldades, kuidas Samra poolt hääletades Eestis resideeruva tüütu välismaalase kauemaks ajaks Eestist minema saab ajada. “Martin Helme juba helistab, esimest korda saan EKRE hääle!”

Oled Samra lugu juba kuulanud?

Publik soovib Louisele palju jõudu ja ohtralt ka veidi parema keeleoskusega intervjueeritavaid kui seda üks keskmine eurolaulik on: