"Tuleb tõdeda, et väga palju häid kohti on tänaseks juba müüdud. Soovitame soojalt kõigil "Eesti Laulu" fännidel, kes tahavad kohta esimestesse ridadesse või lava lähedusse, soetada endale pääsmed esimesel võimalusel, sest parimad kohad on peagi juba otsas," ütles "Eesti Laulu" peaprodutsent Mart Normet.

Parimad kohad on tõesti otsa lõppemas, ent müügilolevad 2500 piletit pole ainsad, mida saal mahutab. Maksimaalne istekohtade arv saalis on 5540. ERR-i andmetel ei ole piletite varajane müük siiski välismaiseid eurofänne ostlema meelitanud ning piletid on müüdud praegu Eestisse.

Kõige rohkem on müüdud 24€ pääsmeid, mis asuvad parteris ümber green-roomi ning I-tasandi tribüünidel. Järgmisena on müüdud 39€ pääsmeid, mille kohad asuvad parteris suhteliselt lava läheduses ning pehmetel toolidel. Seejärel 19€ pääsmeid teisele tasandile ning 59€ pääsmeid, mis asuvad lavale kõige lähemal, mida on kokku 6 rida.

Tükiliselt on 59€ pääsmeid müüdud kõige vähem, aga protsentuaalselt kõige rohkem, sest neid istekohti on ka kõige vähem.