Järgnevalt väljavõtted kriitikute ja blogijate arvamustest.

Sven Grünberg, Postimees
Ütlen ausalt, et on ikka pagana hea tunne, kui sinu kunagised tudengid juba suuri filme teevad. Muidugi, kõik käivad oma teed erinevalt, aga rehale… astutakse paraku ikka samamoodi. Nõrk stsenaarium on ka seekord peamise probleemi nimi, mis omakorda kisub kraavi muidu seksika, kuid ebaprofessionaalse temakese rollitäitmise.

Maria Avdjuško, Postimees
Sümpaatne ja dünaamiline debüütfilm Anu Aunalt. Ilusad rollisooritused, eriti tooks esile Jaanika Arumi. Teemat on käsitletud tõsiduse ja põhjalikkusega. Love story liin igati liigutav. Kõnetab kindlasti praeguseid noori.

Olle Mirme, Postimees
Anu Auna elluastujate lugu nii naha vahele ei pugenud, kõnetas pigem mõistust kui tundeid. Aga tore oli märgata, et mitmed mu tollased lemmikud – näiteks Formani "Lendas üle käopesa" ja Antonioni "Blow-Up" – on ka Auna varjamatult kummitama jäänud. Kokkuvõttes täiesti arvestatav debüüt.

Artur Talvik, Postimees
Korralikult tehtud keskpärane film. Lugu tundus natuke pliiatsist välja imetuna. Kunstlikuna mõjunud dramaturgilised paisutused ei olnud veenvad. Väga sümpaatne oli peaosaline.

Ulla Kattai, Postimees
Kehv lugu ei ole kuritegu, filmipolitsei vangi ei pane. Superstaarid peavad olema tugevad, nõrgad langevad juba eos võistlustulest välja. Kui neil pole just tugev turunduskampaania. Nagu näiteks "Polaarpoisil".

Andres Laiapea, Laiapea.eu
Eelmist kahte kinodesse jõudnud Eesti filmi, "Klassikokkutulek" ja "Päevad, mis ajasid segadusse", ma vaatamas ei käinud (need näivad olevat sellised filmid, mille vaatamiseks mulle piisab väikesest ekraanist ja mille nägemisega ei ole kiiret), aga jäi mulje, et need mõlemad rõhusid vaatajate nostalgilistele tundmustele. "Polaarpoiss" seda ei tee, vaid räägib meie tänapäeva Eesti noortest, kuid ajatu loo. Psühholoogiliselt usutava.

Getter Lauk, Filmiriiul
Minule meeldis see film väga. Alguses suhtusin sellesse natuke kahtlevalt, tundus selline tavaline film. Kuid tegelikult on see väga ilus lugu, seda igas mõttes. Filmi montaaž ja kaameratöö oli väga ilus ja mõnus, ning see muutis filmi vaatamise nauditavaks. Kõik värvid ja esemed kaadrites moodustasid sellise mõnusa terviku.
Filmi lugu oli huvitav. Puudutas see ju olulisi teemasid nagu nt ärevushäired, filmist ei puudunud ka narkootikumid ja alkohol. Filmi oli üldiselt huvitav jälgida, kuid filmi lõpp oli minu arvates veidike ettearvatav. Ning mingil hetkel enne lõppu jäi film minu meelest veidi venima.