Üheks õnnelikuks fänniks osutus Youtube videokeskkonnas üle 9 miljoni jälgijaga TheSyndicateProject nimelise videomängudele pühenduva kanali haldaja Tom Cassell (hüüdnimega Mr. Syndicate), kes sai üleelmisel aastal ülekandeplatvormi Twitchi kasutajate seas esimeseks 1 miljoni fänniga kanaliks. Tema tausta arvestades on täiesti arusaadav, miks "Warcrafti" mängude looja Blizzard ja filmi taga seisnud Universal Pictures ning Legendary Pictures kutsusid just tema filmi erilinastusele.

Cassellil jagus filmi jaoks ainult kiidusõnu, aga kuna hetkel on stuudio poolt keelatud midagi rohkem öelda, kinnitas ta oma Twitteri konto alt kommenteerides, et film on tõeliselt eepiline ja ta annaks sellele kümnepalliskaalal 8.9/10, kui poleks olnud ühte väga spetsiifilist võitlusstseeni. Mida ta sellega silmas pidas? Kas üks võitlusstseen suutis olla nii halb, et hakkas rikkuma kogu filmi? Vastus selgub 30. mail.

Teine Twitteri kasutaja andis mõista, et efektide eest vastutanud ILM-i (Industrial Light & Magic) töö on fantastiline.

Pärast 30. maid saame juba selgemalt teada, mida kriitikud "Warcrafti" püüdlustest arvavad. Peale "Warcrafti" on tulemas veel üks videomängu adaptsioon - selleks on "Assassin's Creed".