Nädala pärast selgub „Suure komöödiaõhtu“ võitja – eestlaste lemmikkomödiant! Favoriitideks on näitlejate
Argo Aadli
(36) loodud veidrikust rahvatantsija Herbert Ving ja
Tõnis Niinemetsa
(28) tikk-kontsadega pruntpepu Suzi Vesik.

Olete „Suures komöödiaõhtus“ oma tegelastele tiivad külge kasvatanud. Kas olete valmis „rahvaliku arvamusliidri“ koormat kandma? 

Tõnis: Need tegelased on väljaspool saadet tõesti juba väga nõutud kaup. Kahjuks pean ütlema, et isiklikult meeldib mulle esineda siiski Tõnis Niinemetsa nime all. Neil kordadel kui Suzi Vesikut on kuhugi kutsutud, on mul kalendris juba asi ees olnud ja äraütlemine selle võrra lihtsam. Las see Suzi elab praegu stuudioseinte vahel. 

Argo: Herbertil on olnud ülesastumisi ka saatest väljaspool. Ja need on toredad olnud. Aga eks see Herbert on sedasorti mees, kellel on kõige suhtes oma arvamus ja igale poole ei tohi teda lasta. Läheb sõnakaks kätte ja selles osas pean ma valvet. Mida oma tegelasele ette heidad? 

Tõnis: Suzi elujaatavuse, lõbususe ja tervisliku elustiili juures võinuks ta olla veidi mitmekülgsem, kuid ma olen temaga väga rahul. Selle tegelase algimpulss tuli saate produtsentidelt. Et ta võiks olla naine, kes käib riides nii nagu Suzi käib. Sealt edasi nuputasin ma juba koos dramaturg Rein Pakuga ning pakkusin, et mis oleks, kui Suzi elab Elvas ja käib iga päev rattaga Tallinnasse tööle. Nii see tegelaskuju oma elu elama hakkaski, järjest julgemalt ja grotesksemalt.