“Püüdsin enne esinemist olla rahulik ja neid laval oldud väheseid minuteid võimalikult palju nautida, kuna need on mu elus väga olulised hetked,” meenutas ta Publikule antud intervjuus. “Olen väga õnnelik, et inimesed sellest lugu pidasid ja tahavad mind finaalis näha,” lisas ta õnnelikult ning tunnistas, et pärast lavalt maha astumist lõid tal tunded üle pea ja silmist hakkasid voolama pisarad. Tõsi, seda nägime me ka ju green roomi piltidelt.

Ajal, mil 2.poolfinaali võistlejad Globenis higistasid, sai Samra end korralikult välja magada, natuke linnas ringi uidata ja enda reklaamimisega jätkata — aktsioon, kust ta tabasime, oligi tegelikult üks paljudest promotegevustest, mida üliaktiivne mänedžment talle pidevalt korraldab — kohtumine prantslase Amiriga, et kaunistada muffineid.

“Ma püüan küll sporti teha ja magusa söömist piirata, aga see on võimatu, sest ilma magusata ma elada ei saa. Kõik naised armastavad magusat!" sädistas ta õnnelikult vastuseks Publiku küsimusele, kuidas magusasõbral nii peenikest pihta hoida õnnestub.

Vaata pilte!