Kadri ema ei olnud aga Mano-vaimustusest kuigi heal arvamusel. "See tundus sellise tsirkusena. Minumeelest tundus see Kadrile ka nõnda," sõnas naise ema ja lisas, et kogu asi oli võlts või kuidagi nagu vale.

"Ta oleks vist tahtnud sealt saatest rohkem kedagi teist selgeltnägijaks," rääkis Kadri ema "Kuuuurijale". Ent kui Katrin Lust pääses Veet Mano majja Hiiul teda intervjueerima, näitas naine mehele kõigepealt Kadri Luige fotot. Mano tundis Kadri ära ning nentis, et on Kadri kurvast elutee lõpust teadlik. Et Mano oli Kadrile 2013. aastal soovitanud oma söömisharjumustes rangeid korrektuure teha ja näiteks juustu söömist vältida, ei jätnud Lust võimalust kasutamata ja küsis: "Mis te arvate, kas Kadri puhul tappis ta juustu söömine või rohtude mitte võtmine?"

Seepeale kostis Veet Mano vaid seda, et manitses Luike olema dieediga hoolikam. "Järgmisel korral, kui temast kuulsin, oli tal olnud infarkt," lisas Mano.

Eetrisse paisatud intervjuu fragmentides sõnas Mano kõige muu sekka ka seda, et talle tundus, justkui olnuks Kadri Luik hinges üksik inimene, ehkki kuulus kirjanik. Mano sõnul kohtus ta Luigega vaid kahel korral, esimest korda saates, mille abil Kadri otsis abi selgeltnägijalt ning teist korda siis, kui Kadril oli olnud infarkt.

"Mina pidin külastama teda, ta ise ei tulnud minu juurde kordagi," kinnitas Mano, et blogijaga tal rohkem füüsilist kontakti polnud. Lisaks tundus Manole, et ehk tuli Kadri selgeltnägijalt televisiooni kaudu abi otsima pigem selleks, et saada pisut tuntumaks. "Ta ei pruukinud saatesse tulla ainult selleks, et abi saada," sõnas Veet Mano.

Varalahkunud naise ema väitis, et Kadri otsis pigem vastuseid enda sees olevatele küsimustele, kui ravi haigusele. Kadri ema kinnitas ka seda, et naine siiski usaldas meditsiini. "Tegelikult tahavad õppinud inimesed teisi aidata. Päriselt kellegi teise kätte usaldada oma tervist, näiteks Veet Mano kätte... Ei," jäi ema resoluutseks.

Mano napisõnalises eetrisse jõudnud intervjuus ütles ta, et Kadril oli palju külmunud emotsioone.