Daniel Craigile pakuti 68 miljonit veel kahe Bondi filmi eest, kuid väidetavalt olevat mees pakkumisest loobunud, sest lihtsalt soovib suunata oma karjääri mujale. Hetkel on selleks Jonathan Franzeni tomaani "Purity" põhjal valmiv teleseriaal. Sügisel on näitlejal kavas ka "Othello" esietendus. Tundub, et tal pole Bondi jaoks lihtsalt aega ega huvi. Isegi 68 miljonit pole piisav põhjendus siduda end veel kahe filmiga, sest kui vaataja jaoks tähendab see, et järgmise 3-4 aasta jooksul ilmub kaks uut filmi, siis näitleja peab 4 aastat oma karjäärist pühendma ühele rollile.

Info Craigi kavatuste kohta pärineb The Daily Maili artiklist, mis tähendab, et mitte miski pole veel ametlikult kinnitatud. Lehel olevat usaldusväärne allikas, kelle sõnul pakkus MGM Craigile pea lõputuid summasid, aga miski ei veenanud teda jääma.

Kahe viimase Bondi filmi režissöör Sam Mendes jääb tõenäoliselt seeriale truuks, aga samas kõik on võimalik ja Craig võib teha veel ühe viimase etteaste James Bondina. Kes võiks teda tulevastes filmides asendada? Väga paljud tahaksid selles rollis näha "Thori" ja "Tasujate" karismaatilise Loki rolliga maailmakuulsaks saanud briti superstaari Tom Hiddlestoni.