Kaksikud

21. mai – 20. juuni
Sul on tunne, et „tähtis tund“ on saabumas. Kuid hoia end veel veidi tagasi. Enne kui vaatame, mis „tähtis tund“ see on, püüame selgust saada, kas sa üldse vajadki päästmist. Mis on õigesti? Mis on valesti? Mis on nii raske ja keeruline, et sa ei leia sellest väljapääsu? Mitte miski. Kui tund on saabunud, tead sa täpselt, mida teha.

Jäär

21. märts – 20. aprill
Õnnega ei mängita. Millegipärast meeldib sulle praegu vaadata, kui kaugele sa tohid minna. Sa ei karda proovida midagi uut ja midagi teistsugust. Sind vaadatakse imestuse ja imetlusega. Sa ise näid täpselt teadvat, kust jookseb hoolika spekulatsiooni ja hulljulge riski piir. Sa võid ennast usaldada. Suur samm, mida astuma pead, saab astutud.

Sõnn

21. aprill – 20. mai
Sinu maailmas tegutseks justkui mingi võlur. Keegi püüab kõigest väest jätta muljet, et kõik on korras ühes teatud eluvaldkonnas, milles sa tunnetad tugevat tormi tõusmas. Sa ei usu rahustavaid hääli. Sa valmistud. Sa mõistad, et ükskõik kui suuri muutusi see torm ka ei põhjusta, toob see endaga kaasa ka põhjuseid tähistamiseks. Sa ei eksi.