"Istusime esimeses reas ja kui näitleja lavale tuli, tundsime kaasaga kohe viinahaisu," sõnas etendust külastanud Teet Publikule ning kirjeldas, kuidas Normanni jutust suurt midagi aru saada polnud, keel oli nii pehme.

"Põhimõtteliselt esimese neljakümne minuti jooksul polnud Normann oma jutuga Tallinna Lennujaamast kaugemale jõudnud," lisas Teet ning sõnas, et New Yorgi seiklustest oli asi kaugel. Henrik Normann kordas pidevalt oma juttu ja ei suutnud kahjuks ka toolile istudes sellele pihta saada.

Teedult küsisid kõrvalistujad, kas ka nemad mõistavad õigesti ja näevad, et Normann on täitsa purjakil. Esimese kümne minuti jooksul lahkusid mitmed paarid, kes küsisid ka raha tagasi. Piletilauas istus Teedu sõnul üks patsiga mees, kuid temagi olnud täitsa purjus. Kaks piletit maksid 32€, aga patsiga joobes piletimüüjal polnud münte ning Teet ja tema kaasa leppisid pakutud 30€ rahatagastusega.

Teet vaatas etendust nelikümmend minutit, ent selle aja jooksul ei täheldanud ta rahva seast ühtegi naerupahvakut ega -turtsatust. "Keegi ei naernud, ainult mindi minema," sõnas ta.

Publik võttis Henrik Normanniga kommentaari saamiseks ühendust. "Kuidas palun?" küsis Normann ning ei osanud teemale esiti kuidagi reageerida ning palus Publikul oma küsimus kirjana formuleerida.

Armas lugeja, anna teada, kas oled Henrik Normanni seiklustükki näinud ning kuidas meeldis?