1) Kuna Cheri karjäär on olnud vaimustavalt edukas ning naine on teeninud sadu miljoneid dollareid, on ta ka lahke neid dollareid jagama. Cher toetab ühtekokku 11 erinevat heategevusprogrammi ja hoiab kätt pulsil 17. erineval heategevuslikul teemal.

2) Cher on ajahambale kenasti vastu pidanud ning samal ajal muusikatööstuse arenguga reipalt ühte sammu astunud. 70. sünnipäeva tähistav superstaar jätab oma rohkem kui viiekümne lava-aastaga muusikaajalukku suure jälje.

3) Cher on peale laulmise ka kanda kinnitanud näitlemisega. Lisaks muusiku- ja näitlemiskarjäärile tegeleb naine ka õpetamisega ning jagab oma teadmisi lauluhuvilistega.

4) Cher murrab rekordeid. Kui ta kuskil kaamerate ette ilmub, võivad telekanalid ja ajalehed kindlad olla, et vaataja/lugejanumbrid tõusevad taevastesse kõrgustesse. Näiteks, kui Cher esines VH1 projektis "Divas Live 2", tõusis telekanal tol ajal vaadatuimaks maailmas.

5) Cher on võitnud hulgaliselt auhindu muusikaäris, kuid näiteks ka näitlemise ees. Ta pälvis Oscari filmiauhinna parima näitlejanna kategoorias, Cannes'i filmifestivalil pärjati ta samuti parima näitlejanna tiitliga ning Grammydel tituleeriti parimaks tantsumuusikuks.