1) 5SOSi avastas YouTube’ist One Directioni liige Niall Horan. 5SOS saavutas kuulsuse One Directioni turneel soojendusesinajana, tänaseks on mõlemal bändil sama management.

2) Bändiliikmete endi iidoliteks on Green Day ja nende album American Idiot.

3) Luke Hemmings, Calum Hood ja Michael Clifford käisid kõik samas kristlikus koolis, kus nad kohtusid ja bändi tegema hakkasid. 2011. aasta lõpus liitus nendega trummar Ashton Irwin.

4) Kõik neli bändiliiget kirjutavad ise muusikat, mängivad pille ja laulavad. Nende jaoks on oluline, et bändi lugudes oleks sees isiklik sõnum.

5) Nad fännavad VH1 kanalil jooksvat sarja “Behind the Music” ning laulja Luke Hemmings on öelnud, et sari näitab neile kätte teiste vigu, et ise nendest hoiduda.

6) Bändi kitarrist Michael Clifford on küll aldis fännidega suhtlema, aga ei armasta nendega koos pildistamist. Seega kui oled unistanud mõne kuulsusega ühele pildile saamisest, siis Cliffordilt seda küsida ei tasu.

7) Vanemad pole alati nende tegevust toetanud. Bassimees Calum Hood’i vanemad ei tahtnud kuuldagi sellest, et nende poeg läheb koos One Direction’iga tuurile. Toona oli Hood andekas jalgpallur ja oleks võinud vanemate arvates muusikale panustamise asemel profipallurina karjääri teha.

8) Bändi liikmed on öelnud, et neile ei meeldi kui neist mõeldakse kui tiinekatest, kes söövad kogu aeg pitsat. Tegelikult toituvad nad tervislikult ja teevad regulaarselt trenni.

9) Tänaseks maailmakuulus bänd ei olnud alguses oma kodumaal sugugi populaarne, sest tegi teistsugust muusikat kui kõik teised Austraalia rokkbändid. Laulja Luke Hemmings on öelnud, et paljud teised kohalikud rokkarid suisa vihkasid neid. Bändil on küll maailmas miljoneid fänne, aga alati leidub neid, kellele nad ei meeldi, seetõttu on bändi liikmed endale paksu naha kasvatanud ning valmis igasuguse kriitikaga toime tulema.