Sven (39) ja slaavi juurtega Katja (26) kohtusid Tallinnas aastaid tagasi juhuslikult ühel üritusel. See ei olnud armastus esimesest silmapilgust, kuid mõlemal oli piisavalt huvi, et suhelda edasi Facebookis ja õppida teineteist tundma.


„Facebooki uudisvoost jäi silma, et Katja kolis Saksamaale ja läks seal tööle. Mõnikord sai räägitud, kuidas tal läheb ja mis elu seal on,“ meenutab Sven. „Mul on meeles kohtumine, kui Katja tuli üle tüki aja Tallinna. Me polnud siis paar,
ainult mõned korrad olime näinud, omajagu rääkinud ja olin tal Saksamaal külas käinud, aga kui kohtusime Tallinnas, võttis esimene emotsioon sõnatuks – vau! Tundeelamuste pilv südames oli suur! Esimene suudlus samast õhtust on detailideni meeles!“

Katja lisab: „Kui ma tulin Saksamaalt tagasi Eestisse, kolisin kohe Sveni juurde.“

„Raske öelda, kuidas see kõik nii kiiresti juhtus. Lihtsalt suhe arenes ja arenes ja muutus järjest paremaks ja õigemaks – nii tuli ka kihlumisotsus,“ selgitab Sven.

Pulm kahele

Katja sõnul soovisid nad intiimset pulma. „Konkreetset ideed, kuidas pulm korraldada, ei olnud enne, kui meile pakuti soodsalt lennukipileteid Las Vegasesse, kus me kumbki ei olnud varem käinud,“ räägib Katja.


„Piletid Vegasesse olid enne kui otsus seal pulmad teha. See oli täpselt selline pulm, nagu tahtsime – väike, meile kahele, aga eriline. Selleks, et oleks, mida meenutada, sai võetud pakett Elvisega,“ lausub Sven.

Las Vegases on abiellumiseks kümneid viise, kuid ühte teadsid nad kohe – drive-in variant, mille puhul saab abielluda autoga kabelist läbi sõites, pole nende jaoks. Samas ei tahtnud nad ka väga uhket tseremooniat. Nii langetatigi valik Gracelandi pulmakabeli kasuks, mis on paaride seas üks populaarsemaid kohti ja kus tähtsa hetke tunnistajaks on rock'n'roll'i kuninga Elvis Presley jäljendaja.