Tegemist on esimese ametiliku fotoga, kuigi varasemalt on lekkinud fotod filmi Austraalia võtteplatsilt, mille järgi võib järeldada, et filmis hakkavad olema suured lahingud tulnukate ja inimeste vahel.

Ametlikul pildil istub Scotti ulmefilmidele omaseses sünges keskkonnas näitleja Katherine Waterston ("Steve Jobs", "Fantastilised elukad ja kust neid leida"). Waterston on "Alien: Covenanti" uus kangelane. "Tulnuka" filmiseeria ikooniline naiskangelane Ripley (Sigourney Weaver) seekord ei naase. Samuti ei tule tagasi ka "Prometheuse" peategelane Elizabeth Shaw (Noomi Rapace). Eelmise filmi tegelaste hulgast naaseb ainult android David (Michael Fassbender).

"Alien: Covenant" viib vaatajad uue kosmoselaeva Covenant meeskonnaga fantastilisele reisile kosmose süngeimatesse paikadesse. Meeskond avastab planeedi, mida nad arvavad olevat tõeline paradiis, kuid avastavad seda lähemalt uurides hoopis sünge ja ohtliku uue maailma, mille ainus elanik on Prometheuse meeskonna ainus ellujääja android David.

"Alien. Covenant" linastub järgmise aasta 4. augustil.