Kammernaiskoori Sireen eesmärk on anda hääl noortele Eesti heliloojatele ning teha koostööd erinevate muusikutega ka žanriteüleselt. Sama ideed kannab ka koori esimene album. Sireeni plaadile „Terra Incognita“ on kogutud 19 lugu, sh originaallooming Eesti uue põlvkonna heliloojatelt Maria Kõrvits ning Sander Pehk ning parimad teosed juba tuntud Eesti heliloojatelt Tõnu Kõrvits, Lembit Veevo, kuid ka välismaistelt autoritel Igor Stravinski, Eric Whitacre jt.

Koostöös Eesti elektroonilise muusika duoga Algorütmid ja heliloojaga Sander Pehk lindistatakse spetsiaalselt plaadi jaoks kirjutatud lugu, mis seob klassikalise koorilaulu üheks tervikuks elektroonilise muusikaga. Laulu sõnade autor on punkansambli Junk Riot juhtfiguur Vadim Ivanov.

Dirigentide Tiiu Sinipalu ja Ülle Tuisu poolt juhitud 20-liikmelisel kooril täitub sel sügisel viies tegevusaasta, mida tähistatakse 18. septembril koori esimese plaadi esitluskontserdiga Mustpeade Majas. Hooandjas 2. juunini koori toetades saab lisaks plaadile auhinnaks valida ka piletid plaadiesitluskontserdile ja peole, samuti on võimalik valida privaatkontserti, hääleseadetundi dirigendilt, võimalust koori dirigeerida ja muud.

Kammernaiskoor Sireen saavutas suurema tuntuse pärast koostöö algust Briti punkbändiga The Membranes, kelle esindaja ja muusikakriitik John Robb avastas Sireeni muusikafestivalilt Tallinn Music Week. Koos esineti bändi uue albumi „Dark Matter/Dark Energy“ esitluskontsertidel ning lindistati ka ühissingel, millele valmistas remixi tuntud inglise filmihelilooja Clint Mansell, kes on kirjutanud muusikat mh filmidele „Requiem for a Dream“, „Black Swan“ jt.