"Begin Again" on 2013. aasta muusikal/draama/komöödia, mis teenis ka Oscari nominatsiooni parima originaalloo eest ning film meeldis ka paljudele kriitikutele. Tõenäolise sooviga tõsta oma uuele filmile rohkem tähelepanu otsustas Carney maha teha Knightley näitlejatööd ja isiksust. Režissööri sõnul ei saanud näitlejaga üldse tööd teha, sest temaga oli kaasas kogu aeg kohustuslik kaaskond, Lisaks nõudis roll teatud muusikalist oskust, mida tema sõnul näitlejal polnud. Kui sellest veel vähe, siis Carney lisas, et Knightley peitis seda, kes on ta tegelikult ning ei osanud seda ka ekraanile tuua. Seetõttu olevat kannatanud ka peaosatäitja usutavus. "Begin Again" oli tegelikult üsna unustatavate lugudega muusikalne draama, mille suurim nõrkus seisnes stsenaariumis ja tugevus Keira Knightley näitlejatöös.

Pärast Carney sõnavõttu otsustasid sama teha mtimed teised Knightley'iga koos töötanud režissöörid, aga hoopis positiivsemas võtmes.

Seda tegid näiteks Mark Romanek ("Never Let Me Go"), Lorene Scafaria ("Seeking A Friend For The End Of The World") ja Lynn Shelton ("Laggies")