Priyanka Chopra


Teleseriaali "Quantico" staar on juba varem näidanud üles huvi James Bondi kehastamise vastu. Iseasi, kas näisnäitleja valimise puhul ikka vahetatakse Jamesi ikooniline nimi Jane'i vastu.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Jolie sai tegelikult pakkumise mängida 2008. aasta esimeses Daniel Craigi filmis "Casino Royale" Bondi-tüdrukut, kui keeldu, sest eelistas hoopis Bondi rolli. Jolie pole spiooni - ja märulifilmide vallas võõras. Tema "Tagaotsitav" ("Wanted"), "Härra ja proua Smith" ("Mr. and Mrs. Smith") ning kaks Tomb Raider filmi tõestasid, et suudab kanda nii märulistaari kui ka tõelise spiooni koormat.

Gillian Anderson

Gillian Anderson

"Salatoimikute" staar Gillian Anderson ei tundnud Bondi rolli vastu huvi enne kui fännid alustasid kampaaniaga asendada temaga välja Daniel Craig.

Emilia Clarke

Emilia Clarke

"Troonide mäng" ja "Terminaator: Genisys" tõestasid, et Emilia Clarke on suuteline olema väga veenev ja võimukas juht ning peatamatu märulikangelane. Oma uut filmi "Mina enne sind" ("Me Before You") promodes mainis Clarke, et oleks valmis olema Bond kui Leonardo DiCaprio oleks tema Bondi-poiss.

Elizabeth Banks


Banks oli sel aastal üks esimesi, kes Bondi vastu huvi tundis, kuid tema leidis, et Jamesi nime peaks kindlasti Jane'i vastu vahetama.

Hayley Atwell


"Kapten Ameerika" esimesest osast sündinud seriaali "Agent Carter" staar Hayley Atwell on andnud mõista, et tema ei tahaks olla mitte Bondi-tüdruk, vaid see, kes baarileti taga endale Martinisid tellib.

Emily Blunt

Emily Blunt

"Sicario" ja "Homse piiril" ("Edge of Tomorrow") staar pole otseselt öelnud, et tahaks Bondiks kehastuda, kuid Blunti viimase aja rollid on olnud nii vägevad, et paljud peavad teda parimaks valikuks.

Gal Gadot

Gal Gadot

"Batman vs Superman: Õigluse koidik", tulevane "Wonder Woman" ja "Kiirete ja vihaste" filmid on tõestanud, et ta oleks valmis mõneks palju tõsisemaks rolliks.

Kate Winslet

Kate Winslet

Daniel Craig ei jää enam aastatega ka nooremaks. Üks põhjustest, miks ta tahab rollist loobuda, seisneb kindlasti vanuses. Craig on varsi juba 50 aastat vana. Kes võiks teda asendada? Näiteks pea 10 aastat noorem karakternäitleja Kate winslet, kes polegi karjääri jooksul teinud ühtegi märulirolli. Nüüd oleks selleks viimane aeg.