Reklaami problemaatika tõi valguse kätte näitleja Rose McGowan, kes leidis, et poster on naistele solvav ning kasutab naistevastast vägivalda reklaami eesmärgil ära.

McGowan ütles The Hollywood Reporterile, et tegu on päris suure probleemiga, kui 20th Century Fox arvab, et naistevastane vägivald on hea viis filmi reklaamimiseks. "Posterilt pole võimalik välja lugeda, mis olukorraga on tegu. Sellel on lihtsalt mees, kes kägistab naist. See, et keegi seda tähele ei pannud, on solvav ja ausalt öeldes rumal. Reklaami loonud geeniused peaksid pikalt peeglise vaatama ja mõtlema, et mis on on nende panus ühiskonda. Kujutage ette, kui posteril oleks hoopis valge mees kägistamas mustanahalist või heteromees kägistamas geid. Sel juhul oleksid kõik tagajalgadele tõusnud. Kui Fox ei suuda järgmiseks kaheks aastaks leida mitte ühegi oma filmi jaoks naisrežissööri, siis nad võiksid vähemalt selle reklaami eemaldada."

Fox otsustaski reklaami eemaldada ning andis väja ka ametliku vabanduse: "Üritades näidata, kui võimas vastane on Apokalüpsis, ei mõistnud me koheselt kujutatu tegelikku olemust. Me võtsime ette meetmed posterite eemaldamiseks kohe kui mõistsime, kuivõrd solvava reklaamiga oli tegu. Me vabandame ning kinnitame, et ei vaata naistevastasele vägivallale läbi sõrmede."

Posteri kontekst on tegelikult filmi näinute ja koomiksifännide jaoks väga selge - seeria üks tugevamaid tegelasi on sunnitud Apokalüpsisele alla vanduma. Võõrale pilgule võib tõesti tunduda, et tegu on läbimõtlematu katsega reklaamida filmi läbi vägivalla. Kas tegu on õigustatud kriitikaga? Arvan, et see jäägu igaühe enda otsustada.