"Paljudel on kombeks soetada pileteid vahetult enne festivali, seega on meil raske ennustada, millal mingi kindla päeva piletid otsa saavad. Praeguseks on päevapileteid alles jäänud alla viiendiku algselt müügile tulnuist," ütleb Positivuse peakorraldaja Ģirts Majors. "Huvi kümnendat juubelit tähistava festivali vastu on suurem kui kunagi varem, seega soovitame kõigil soetada festivalipass või huvipakkuvaima päeva pilet võimalikult varakult."

15.-17. juulil Lätis Salacgrivas toimuva muusika- ja kunstifestivali Positivus peaesinejateks on rokilegend Iggy Pop, superprodutsent Mark Ronson, poptäht Ellie Goulding, soulilauljatar Joss Stone ja elektroonilise dreampopi üksus M83. Kümnendat juubelit tähistaval festivalil astuvad teiste seas üles ka Mercury Rev, Richard Hawley, Grimes, Hot Chip, Charles Bradley, Air, Wolf Alice, Years & Years, John Newman jpt.

Positivuse programmi on tänaseks kinnitatud ka 14 Eesti artisti. Teiste seas astuvad Tallinn Music Weeki ning Riia kontsertklubi Palladium ühislaval üles 7 Eesti bändi: Estrada Orchestra, Grässhopas, Ouu, I Wear* Experiment, Frankie Animal, Kali Briis Band ning Lexsoul Dancemachine. Festivali esinejate nimestik on täienemas.

Positivuse piletid on müügil festivali kodulehel ning Piletilevis. Kolmepäevane pass maksab hetkel 90 € ja kolmepäevane pass koos telklapääsmega 98 €. Veel saadaval olevad ühepäevapiletid maksavad 50 € ning ühe päeva telklapääse 10 €. Piletihinnad tõusevad 11. juulil.