Olles olnud alati küllaltki aktiivne, hindan väga keskkonda, mis EBS on oma tudengitele loonud. Vastavalt sinu pingutustele kasvavad ka sinu võimalused. Ja nüüdsest on mul võimalus juhtida Üliõpilasesindust. Olen pikalt selle võimaluse nimel vaeva näinud ning olin südamest rahul, kui senatis eelmiselt juhatuselt teatepulk uuele üle anti.

Kavatsen Üliõpilasesindust juhtima hakata samade põhimõtete järgi, mille järgi ise oma igapäevaelus toimetan. Minu lemmikpõhimõte — „Tasu tehtud töö eest on võimalus teha veelgi rohkem!“ — on midagi, mida soovin esinduse töös rohkem näha. Ma leian, et aeg ja energia, mida esinduse töös osalevad tudengid tehtud töösse panustavad, peavad tagama neile võimaluse õppida ja kasvada. Soovin seda kõigi tulevaste esinduse liikmete tegemistes näha ning üritan iga oma otsuse juures ka seda meeles pidada. Leian, et Üliõpilasesinduse töö on see, mis annab hinnalise lisaväärtuse haridusele, mida ülikool muidu pakub.

Leian, et Üliõpilasesindus on suurepärane koht selleks, kus esinduse liikmed saavad omale vastutusi võtta. Kõikide vastutustega kaasnevad ka kohustused ning just see on suurepäraseks hüppelauaks kõigile tudengitele edasistes tegemistes. Samuti leian, et Üliõpilasesinduse töösse panustamine on tudengile imeline võimalus oma ninaotsast kaugemale vaadata. Vastavalt tudengi enda eelistustele ja soovidele saab ta panustada läbi esinduse rohkem, kui ta ilmselt üksikindiviidina teha saaks. Arvan, et tänapäeva noortel on üha raskem näha suuremat pilti ning tihti vaadatakse mööda ühiskonnas toimuvatest muutustest ning võimalusest ise midagi paremaks muuta. Arvestades asjaolu, et loodetavasti kasvavad meist kõigist edukad ettevõtjad, kes tagavad Eesti riigile jätkusuutlikud ning eeskujulikud ettevõtted, usun, et see on äärmiselt tähtis oskus. MTÜ tegevuse kaudu ennast ümbritseva ühiskonna paremasse toimimisse panustamine ei ole häbiasi. See on midagi, mida noored peaksid uhkusega tegema.

Meie meeskond on hetkel pisem, kui see oli eelneval õppeaastal, kuid olen kindel, et meie kompaktsus tagab meile efektiivsuse oma töö tegemises ning võimaluse hõlbustada otsustamisprotsesse. Sellel aastal on minu suureks rõõmuks avaldanud soovi liituda paljud uued näod ning see on ainult suurepärane. Mida mitmekülgsem on meie meeskond, seda paremini suudame me oma tööd huvitavalt teha.

Üliõpilasesindust ootab suve jooksul ees suur muutus. Analüüsime uue meeskonnaga põhjalikult seni tehtud tööd, vaatame üle meie strateegilised eesmärgid ning anname endast parima, et suve jooksul välja töötada huvitav ja mitmekülgne tegevuskava, mis pakub kõigile meie tudengitele just seda, mida nad lisaks väga heale haridusele EBSist ootavad.

Jaga
Kommentaarid