"Rikutud reeglid" linastus Suurbritannias 3. juunil ning teenis kolme päeva jooksul kõigest 141 dollarit. Film linastus ainult viies kinos ning summat arvesse võttes külastas nädalavahetuse jooksul igat seanssi umbes 3-4 inimest. USA kinodes teenis film veebruari avanädalavahetusel 15 000 dollarit ning Eesti kinodes korjati kogu kinos veedetud aja peale (3-4 nädalat) kokku 17 159,64 eurot.

Shintaro Shimosawa lavastatud filmil pole lootuski tagasi teenida oma 11 miljoni dollari suurust eelarvet. Praeguse seisuga on film maailma kinodest tagasi teeninud 1,359,902 dollarit, olles kõige edukam Lõuna-Koreas, kus avanädalavahetuse käigus saadi kokku hoopis 970, 215 dollarit.

Kui Al Pacino ja Anthony Hopkins rahvast kinno ei too, siis peaks tegema seda hea reklaam ja kui seda oli ka vähe, siis saavad levitajad süüdistada ainult iseennast. Tegelik põhjus seisneb ka filmi kvaliteedis. Kriitikute arvamusi analüüsiva Rotten Tomatoes andmetel kiitis filmi ainult 2 kriitikut ning teised 23 andsid väga madalad hinded. Tulemuseks on väga halb 8%.

Vähene reklaam, staaride jõu kahanemine ja väga halb kriitika tekitasid olukorra, kus levitajad ja kinod ei kulutanud üleliigseid dollareid filmi levitamiseks ning neil oli täiesti õigus. 141 dollarit on ehe näide.