"Hologramm Kuningale" on lugu ameerika ärimehest (Tom Hanks), kes lendab Saudi-Araabiasse, lootuses sõlmida oma elu suurim leping. Paraku löövad mehe pahviks nii kohalikud tavad kui ka läbitungimatu bürokraatia. Viimaks saab ta siiski jalad alla, saades abi teravmeelitsevalt taksojuhilt (Alexander Black) ja kaunilt kohalikult arstilt (Sarita Choudhury).

Järvi käis ka filmi Berliini esilinastusel ning jagas aprillis oma Twitteris pilte punaselt vaibalt koos Tom Hanksi ja režissöör Tom Tykweriga.

Järvi jaoks pole see esimene kord teha koostööd fillmitegijatega. Ta dirigeeris muusikat ka Tywkeri varasemale filmile "Perfume: A Story of a Murderer" ning vendade Wachowskite ja Tykweri ühisele filmile "Pilveatlas" ("Cloud Atlas"). Lisaks veel dokumentaalfilmid ja seriaal "Sense 8", mille looja on Lilly Wachowski.

Järvi pole ka ainus Eesti dirigent või helilooja, kes on töötanud Hollywoodi filmide juures. Üheks nendeks on ka legendaarne Arvo Pärt, kelle muusikat on kasutatud mitmetes Hollywoodi suurfilmides ja ka Euroopa kinomaastiku pärlites.