1. "Would You Die to be Adored"
"Oled just sooritamas midagi täiesti mõtlematut ja totakat, aga teed enne pausi, et kaaluda, kui mitu laiki see sulle Instagramis tooks."

2. "Your Life in the End"
"
Pendeldades väga nihu läinud suusahüppel, kogu elu 90ndate reivi-strobona silme ees plinkimas."

3. "Bahia"
"
Oled just kustutanud oma Tinderi profiili ja ihkad üht maagilist kohtingut iseeendaga."

4. "Shitopia"
"
Kui oled püüdnud kõiki Red Hot Chili Peppersi lugude kitarrikäike selgeks saada ja haledalt läbi kukkunud."

5. "Now is the Time of Emotion"
"Oled tuuril. Korraga jõuab sulle kohale, et vaid hädine 18 % sellest on glamuurne rokenroll elustiil, millest kunagi unistasid. Iga päev on totaalne halbade katsumuste pasarahe. Ühel hetkel võid end küll maailmavalitsejana tunda, ent järgmisel hetkel pilku peeglisse heites vahib sealt vastu sinu endise mina väärastunud mask (Vaata ka Ripley’s „Believe It or Not http://www.ripleys.com ). Sa ei tunne ennast enam ära, sa ei tea enam, mida sa tunned. Taipad, et kogu su elu on lihtsalt täielik naljanumber...Pane see lugu peale."

Brooklyni psühho-popi duo Prince Rama segab oma usulisi riitusi meenutavail esinemistel hõimutrumme süntesaatoritega ja toestab eeterlikult hõljuvaid vokaale uljate hair-metal poosidega. Grupi artistikontol on tänaseks kaheksa täispikka albumit, koostööd indie-superstaaridega Animal Collective’ist Ariel Pink’ini ning ka näitused USA kaasaegse kunsti muuseumides. Väidetavalt on nad on elutsenud ka Vormsi saarel black metal kommuunis, pidanud loenguid verega täidetud basseinis ja viinud trenni sildi all läbi omalaadset eksortsismiseanssi. Bändi vokalist Taraka ütleb nende inimloomuse piire testivate aktsioonide kohta nii: “Me ei piirdu lihtsalt uute lugude kirjutamisega, vaid soovime leiutada uut tundekeelt.“

Kumu ÖÖl esitleb Prince Rama oma tänavust albumit „Xtreme Now“, mis tõlgib ekstreemspordi surmapõlgavaimad sooritused energiajoogi üledoosist kihisevasse tantsulisse helikeelde.

18. juunil toimuva Kumu ÖÖ piletid on saadaval Piletilevis. Kumu klubikaardi omanikele ja Telia klientidele kehtivad soodustused. Lisainfo: www.kumuoo.ee.