Kui lennuk esimesel korral räppari haigushoo tõttu hädamaandumise tegi, oli Lil Wayne maapinnale jõudes juba minestanud. Sellest hoolimata keeldus räppar artiabist, kui parameedikud teda aidata üritasid, kirjutas TMZ.

Kui Lil Wayne’i lennuk taaskord õhku tõusis, ilmnes, et mehe tervis pole siiski korras ning tal tekkis teine haigushood. Taaskordse hädamaandumise järel toimetati mees lähedalasuvasse haiglasse.

Käesolevad haigusepisoodid ei ole sugugi esimene kord, mil artistil on tervisega tõsiseid probleeme esinenud. 2012. aastal oli Lil Wayne'i transportinud lennuk sunnitud tegema hädamaandumised kahel järjestikusel päeval ja 2013. aastal oleks räppar peaaegu tõsise haigushoo tõttu hinge heitud ning tunnistas hiljem avalikult, et kannatab epilepsia all.

Peale 2013. aasta surmalähedast kogemust oli Lil Wayne hirmul ning muutis enda ellusuhtumist, kirjutas Hollywood Life toona. “Ta on noor ja paljud inimesed loodavad ta peale. Sellepärast oli tema jaoks oluline hoida sangarlikku nägu, aga sügaval sisimas oli ta tegelikult hirmul.”

Kuid tundub, et mehe hirm oma tervise pärast ei kestnud kaua, sest juba 2015. aasta suvel suutis ta lennukipiloodi välja vihastada, kui ta olenemata piloodi keelust lennukis kanepit kimus. Räppari lend jäi tookord vaid 17 minuti pikkuseks, sest häiritud piloot otsustas lennuki ümber keerata ja lähtepunkti naasta.