Ilm polnud aga sugugi kiita, vihma kallas terve päeva vältel kui oavarrest ning suvetuuri nime kandva ürituse vaatepilt oli kogunisti nii nutune, et pildistama suundunud Delfi fotograaf kahtles algul, kas tegu on õige päeva, koha ja üritusega, kuna rahvast polnud liikvel ega ka autosid parklas. Kohale jõudes selgus siiski, et kohale tulnud napile publikule oli antud võimalus istuda laulukaare all ning lava oli tõstetud teise kohta.

Kehvadest ilmaoludest hoolimata oli publikust valdava enamuse moodustanud noortel ja lastel nägu naerul ja erilise rõõmuga oodati Getter Jaani kontserti, pärast teda hordideviisi piirates, et autogrammi saada.

Väga menukaks osutusid ka Terminaatori ja Taukari etteasted — rahvas laulis kaasa ja teadis kõiki laulusõnu peast. Artistid olid neile halvast ilmast hoolimata kaasa elama tulnud inimestele silmnähtavalt tänulikud ja andsid endast kõik.

Tanel Padar valmistas ühele kuulajale aga toreda üllatuse — üks neiu pidas parasjagu enne pulmi tüdrukuteõhtut ja pääses lavale, kus täitus tema pikaajaline unistus Padarit isiklikult kohata, kallistada ja koos pilti teha.

Vaata toredat galeriid!