Kevin Hart, Chris Brown, Scott Disick ja Blac Chyna on vaid käputäis staare, kelle kodud on seekord sihikule võetud, kirjutab TMZ. Politsei sõnul on viitavad kõik asitõendid sellele, et kuritööd on omavahel seotud ning mis kõige tähtsam — Hart, Brown, Disick ja Chyna liiguvad ka samas seltskonnas.

Röövlid viisid kaasa kõik ehted ja teadsid täpselt, kust staaride rahavarusid otsida. Politsei kahtlustab, et pätid võivad oma ohvreid isiklikult tunda ja suurem kuritöölaine on veel ees. Kahtlusalused hetkel puuduvad, kuid L.A maakonna šerifid on saanud hoiatuse murdvarastel silm peal hoida.

Aasta oli siis 2008, kui noortekamp “Bling Ring” hoidis Hollywoodi staare hirmul ning üksteise järel rööviti nende kodusid.
Alexis Neiers oli üks neist, kes röövis teiste seas Orlando Bloomi, Paris Hiltoni, Lindsey Lohani ja Rachel Bilsoni kodusid.

Nüüdseks 24-aastane Alexis Neiers on abielus Kanada ärimehega, kellega koos kasvatakse paari maikuus sündinud esiklast Harper Elizabeth´i. Mitte miski ei vihja sellele, et viis aastat tagasi võitles Alexis heroiinisõltuvusega ning kuulus noortekampa, kes röövisid oma Hollywoodi iidolitelt 3 miljoni dollari väärtuses väärisesemeid. Alexisele mõisteti kuue kuu pikkune vanglakaristus kolmeaastase katseajaga, millest trellide taga veetis ta 30 päeva ning millest osa veetis võõrutusravikeskuses.