1. Rene Puura on Karl-Erik Taukari bändis klahvimees ja Liis Lemsalu ekspeika, kes nüüd naudib vaba mehe elu ning on silmakommiks kõigile, kel põlvenõrkus punapäiste härrade vastu!

2. Tom-Olaf Urb ehk reket hurmab kõiki pikki tüdrukuid, sest nõnda eeskujuliku kasvu ja mesimagusa hääletämbriga meesterahvast kohtab harva. Küll aga võib kahel pikal armunul sõnajalaõie leidmisega keeruliseks minna, sest kummardama peab päris sügavale.

3. Henrik Kalmet suudab tõsise näoga nalja teha ja tema meheaugi on juba Anne & Stiil ajakirjas kõigile soovijaile esitletud. Mis saakski olla täiuslikum mehest, kes jõuab ka sind naerutada ilma, et ise oma koomilisuse tõttu õhupuuduses kõõksuks? Ent ole naljavendadega ettevaatlik, võib juhtuda, et te ei jõuagi sõnajalaõieni, sest kisub liialt lõbusaks.

4. Jüri Pootsmann tuleb kui leebe tuul ja ei võlu sind mitte kaadritriki, vaid oma maheda häälega. Hõljute kahekesi sõnajalametsa poole ja näete, kuidas õied teie jalge all lausa löövad lõkendama. Või oota, need on hoopis jaaniussid! Prantsatate pilvelt alla ja tõdete reaalsust, sest Jüri sõnajalaõitesse ei usu.

5. Priit Piusil justkui oli pruut, aga siis järsku ei olnud, kuna Maiken Schmidt teatas, et tegu oli täitsa vale jutuga. Priit on endiselt valmis keerutama üht neidu kesk sõnajalgu, et leida see üks ja õige.

6. Kristjan Kasearu on viimasel ajal triivinud laulmisest aina kaugemale ning näitekunstile aina lähemale. Seetõttu ei oskagi ehk vallaline näitsik kohe mõista, mis mehega on tegemist, ent pisut salapära tuleb igale suhtele kasuks. Seega, esita Kristjanile üks kaunis etüüd või lugulaul ning kes teab, ehk puhkevad sõnajalaõied teie ümber õitsele!

7. Martin Saar tuleb jaaniööl ja maalib su ära. Vastupandamatu kunstnikuhärra on kuuldavasti sama hea vestluskaaslane kui osav oma pintslitega ning kui ka õiekese leidmine peaks ebaõnnestuma, joonistab Martin selle ilmselt lihtsalt lõuendile.

8. Mart Müürisepp mängib küll nukkudega, ent see ei anna alust arvata, et ta naistega vähem osav oleks. Mardil on küll ilusad jalad, nagu Nancy Sinatra etendamisest mäletame, kuid nendest kaunitest säärtest ei tasu lasta end heidutada. Gasellisammul kepsleb Mart sõnajalgadesse, et oma väljavalitule just see kõige õigem õis leida.

9. Karl Andreas Kalmet teeb samuti nalja, aga pisut tagasihoidlikumalt, kui vend Henrik. Karl Andreas on noorem, ent seevastu tükkmaad tasasem ja näitlejatööst hetkel pisut eemale tõmbunud. 2015. aastal lahkus mees Linnateatrist ja mängib praegu FC Reaalis jalgpalli. Kes teab, ehk eeskujulik triblamisoskus tuleb tänaöisel õieotsinguil ainult kasuks?

10. Louis Zezeran on ideaalne jaaniöökaaslane neile, kes ihaldavad sõnajalaõit teiselt poolt maakera. Püstijalakoomik Louis on eestlaste südameis ja meeltes juba nõnda omaks võetud, et tihtipeale ei pandagi tähele, et härra tegelikult eestlane pole, pisut teises keeles kõneleb ja keskmise eesti mehega võrreldes küllaltki eksootiline välja näeb.