Peaosas on Matthew Goode, kes kehastab Redrick "Red" Shuharti ehk tsoonis oskuslikult liikuvat stalkerit. Seriaali stsenarist on Johnny Deppi "Piire ületades" ("Transcendence") eest vastutanud Jack Paglen ning lavastajatoolis istub "Troonide mängu" episoodide, "Terminaator Genisys" ja "Thor: Pimeduse maailm" režissöör Alan Taylor.

"Väljasõit rohelisse" kujutab lähitulevikku (novell kirjutati 1971. aastal), kus tulnukad külastasid Maad ja lahkusid, aga jätsid endast maha mitmed jäljed. Nendeks on nö. külastuspiirkondade tsoonid, milles on kummaliste omadustega artefaktid ning üleloomulikud ilmingud. Maailm üritab tsoone vaos hoida ja sulgeda, et nendest ei lekiks midagi välja. Peategelane Red kuulub stalkerite hulka. Ainult nemad julgevad siseneda tsoonidesse, et tuua sealt väärtuslikke artefakte, mida siis omakorda kalli hinnaga mustal turul maha müüa.

Redil on naine Guta ja tütar Marie, kes sündiski tsoonis ning pole seetõttu kõige tavalisem laps. Seriaalis pääseb endine stalker Red vanglast välja, kuid on sunnitud erinevate asjaolud sunnil sinna tagasi pöörduma.

Esialgsetel andmetel peaks sarja pilootepisood ilmuma veel sel aastal.