Rahula rõõmustas koostöö üle: “Mul on hea meel, et No-Big-Silence loost oma töötluse tegi ning veel parem meel, et mina sinna oma panuse anda sain.”

Bändi vokalist Cram tunnistas, et Depeche Mode’il on oluline roll kogu grupi muusikalise maitse väljakujunemisel ning samuti ollakse tihedas suhtluses ansambli Eesti ametliku fänniklubi liikmetega. “Ammu antud lubadus mõnest loost oma versioon teha on lubaduseks jäänudki, kuni tänaseni. Mingitel segastel põhjustel jäi No-Big-Silence’il 2001. aastal ilmunud Depeche Mode’i tribuutplaadile “No Hidden Catch” oma panus andmata. Nüüd on vana võlg klaaritud ja meie nägemus 1986. aasta 11. augustil ilmunud loost “A Question Of Time” on valmis!” ütles laulja.

Crami sõnul lisas ettevõtmise kallale asudes põnevust teadmine, et kõnealust lugu pole praktiliselt üldse kaverdatud. “Kolmkümmend aastat vana muusikapala on tänaseni säilitanud oma cool’i ja intrigeerivalt tumeda sära.”

Esimene võimalus uut kaverit No-Big-Silence’i esituses kuulda on 8. juulil Põlvamaal Käre külaplatsil peetaval Seto Jaanitulel, kus kahe päeva jooksul astuvad üles ka Sõpruse Puiestee, Genka ja Paul Oja bändiga, Metsatöll, Terminaator, Shanon, HND ning paljud teised. Loomulikult saab lustida ka sellele kandile omase pärimusmuusika saatel.