1. Harrison Ford

1960. aastate lõpus polnud noor Harrison Ford leidnud endale veel seda üht suurt rolli. Näitlejakarjäär oli küll juba alanud, aga ta polnud rollidega rahul, sest need olid sageli liiga väiksed ning ei nõudnud temalt isegi dialoogi. Ford õppis selgeks puusepatöö, sest tal oli vaja toetada oma naist ja kahte väikest last. Näitlejatöö ei tasunud sel hetkel end ära. Ta töötas näiteks maailmakuulsa bändi The Doorsi lavatöölisena ning aitas ehitada tuntud Brasiilia muusikule Sergio Mendesile salvestusstuudio.

Mendes ise oligi see, kes "Star Wars: Jõud Tärkab" linastuse aegu avalikustas foto noorest Harrison Fordist ajal, mil ta oli veel tavaline puusepp.

2. Amy Adams

Adams töötas 17-aastasena Hooters baaris ettekandjana, sest tal oli vaja koguda raha autoostuks. Ta ei häbene seda, sest raha kogus ta oma unistuste täitmiseks. Naine käis samal ajal ka teatris õppimas ja nüüd on temast saanud nõutud Hollywoodi näitleja.

3. Nicole Kidman

Kidman töötas 17-aastasena massaažiterapeudina, et aidata ema füsioteraapiaga. Ta oli juba näitlejakarjääriga alustanud, kui emal tuvastati rinnavähk. Kidman jättis ajutiselt näitlemise pooleli, et ema eest hoolitseda. Ema paranes ja Kidmanil õnnestus jalg Hollywoodi ukse vahele saada.

4. Angeline Jolie

Jolie soovis näitlejaks saada juba lapsena. Talle anti mitmeid rolle ning suuremaks saades võttis ta ka näitlemistunde, kuid ühe hetkel loobus ta kõigest, et õppida matusekorraldajaks. Õnneks ei jäänud ta valitud karjäärile püsima.

5. Charlize Theron

Theronist oleks saanud suurepärane balletitantsija, kui põlvevigastus poleks unistusi nurjanud. Tal õnnestus saada modelliks ja sealt edasi juba näitlejaks.

6. Hugh Jackman

Maailma kuulsaim mutant Wolverine ehk Hugh Jackman töötas kehalise kasvatuse õpetajana. Ilmselgelt talle see töö sobis, sest vormi pole ta senini kaotanud.

7. Tom Cruise

Cruise soovis saada preestriks, aga visati seminarilt välja, sest jäi alkoholiga vahele. Cruise käis 14 aasta jooksul 15 erinevas koolis. Tema püsimatus tuli kasuks. Cruise'i firmamärk on ju alati olnud see, kuidas ta jookseb.

8. Johnny Depp

Depp töötas noorena mõnda aega müügimehena ja müüs pastakaid. Deppi esimene naine Lori Anne Allison tutvustas teda Nicolas Cage'ile, kes soovitaski mehel näitlejaks hakata.

9. Liam Neeson

Neeson töötas algusaastatel isegi autojuhina ning õppis hiljem ka kaks aastat õpetajaks. Ta vallandati õpetaja koha pealt, sest lõi õpilast, kes tõmbas keset tundi noa välja. See info tuli ilmsiks "Röövitud 2" ("Taken 2") linastuse aegu läbi viidud intervjuu käigus. 1976. aastal liitus ta Belfasti teatriga ja tegi seal nii head tööd, et 1980. aastal märkas tema etteastet režissöör John Boorman, kes andis talle rolli filmis "Excalibur" ning edasine on juba ajalugu.

10. Christopher Lee

Legendaarse Christopher Lee elu oli väga sündmusterohke. Ta kohtus J. R. R. Tolkieniga, kes andis talle loa kehastada "Sõrmuste isanda" filmides Gandalfit. Gandalfi rolli ta aga ei asunud, vaid teame teda filmidest hoopis Sarumanina. Ta oli laulja ja autor, aga vahest kõige olulisem osa tema elust on siiani salastatud. Lee osales vabatahtlikuna Soome Talvesõjas ning liitus Suurbritannia kuningliku õhuväega ja osales näiteks Põhja-Aafrikas mitmetel operatsioonidel, mis nõrgestasid natsiarmee pealetungi.