Mõned kuud tagasi kohtasin tüdrukut, kes oli kohe silmapaistvalt eriline ja ma armusin temasse. Läks aeg aina edasi ja edasi ning hakkasid tüdrukult tulema pidevad valetamised ja muud probleemid.

Aitasin tüdrukut pidevalt heale teele, aga ta tegi kõik vastupidi ja ei lasknud ennast aidata. Andsin talle mitmeid võimaluse, aga need läksid kõik luhta.

Ma tahaks teda usaldada, aga samas ei taha ka, sest ma saaksin jälle haiget, kuna ta oma valedega minu usaldust nii mitmeid kordi reetnud. Ta jättis mu maha, tahab nüüd mind tagasi, kuid ma ei suuda. Olen valinud oma edasise elutee ja arvatavasti jään üksikuks omal soovil ning valin sellise ameti, kus ma ei peaks naisterahvastega koos olema, sest kõik meenutab eelmist tüdrukut ja seda valu, mis ta mulle tegi.

Lihtsalt tahaks teada, millega ma selle haiget saamise ära teenisin, kuigi ma ei teinud midagi halba talle ja lootsin, et jääb igaveseks minu kõrvale. Ja kui keegi oskab aidata, et mida ma edasi võiks teha, siis palun öelge! Ta ei luba mul ennast aidata, kas saaksin teda siiski muuta?