"Halvim kontserdielamus minu elus juhtus eile, Õllesummeril. Olen umbes 15 aastat tahtnud Prodigy live'i näha, kuid sellest ei tulnud midagi välja – kontsert oli ülemüüdud, eirates ilmselt ka kõiki turvariske. Jäin kontserti kuulama lavast korralikult paremal, lootes ekraanilt pilti näha ja nooruspõlve lemmiklugusi kuulata. Ekraanil näidati ainult virvarri ja mitte kordagi reaalset, puhast pilti lavalt. Sound oli ka ultra-vaikne...Prodigy kontserdil???? Kui oleks pileti eest maksnud, läheksin raha tagasi nõudma. Lahkusin 3. loo ajal, ehk tuleb järgmine kord," nuriseb Valgmaa oma Facebooki lehel avalikus postituses.

Nutukooriga ühinevad ka kommenteerijad, sealhulgas tuntud nimed, kes toovad välja, et lisaks halvasti tuunitud helile olevat kontsert ka ülemüüdud, millega eirati turvariske.

"Kuuenda loo ajal keerati volüümi tiba juurde, aga põhimõtteliselt nõus! Ma muidugi maksin ainult selle kontserdi eest! Kurb värk oli küll," teatas režissöör René Vilbre.

Eesti Laulu produtsent Mart Normet aga tõmbas paralleele ka varasemate aastatega. "Pet Shop Boysi ajal paar aastat tagasi oli Õllekal samasugune turvarisk. Väga-väga reaalne probleem, millega ilmselgelt ei tegeleta," osutab Normet.

Hea lugeja, kas käisid ka kohal? Anna teada kommentaariumis, kas jäid kontserdielamusega rahule!