* Kommentaarid on loetavuse huvides toimetatud.

Külastaja kirjutab: "Kõigepealt tahan ma tänada kontserdi korraldajaid, et mul tekkis võimalus üldse oma nooruspõlve lemmikuid näha. Olen seda aastaid oodanud ja siin nad olid.

Teiseks tahan ma öelda, et Prodigy ise oli igati aus. Lugusid oli nii uue plaadi pealt kui ka kõik vanad head hitid toodi välja. See mida ma soovisin. Aga... Inimesed kuramus! Te olete kultuuritud joodikud ja kaltsakad! Saage aru, et niisuguses rahvamassis ei suitsetata, ei käida lahtise joogiga ja ei kakerdata umbjoobes ringi, pidevalt ennast kusagile surudes ja sihitult edasi-tagasi rännates koos oma joodikkaaslastega. Ei tantsita vehkides ja ümber kukkudes. Hea tavana visatakse näppu üles, enda pea kohale, mitte küljepeale või kurat teab kuhu. Hea tavana ei pritsita higi ja läbuila oma suust välja.

Erilise tervituse tahan ma anda sellele 45-aastasele karvase lõustaga mehele ja tema näomaalinguga paksule vanamutile kes lihtsalt meelega kukkusid rahva sees ümber ja korraldasid massivajumisi. Endal nii lõbus. Kui ma Sind, lugupeetud härra, peaks kunagi kusagil nägema, siis ma annan Sulle jalaga niisuguse obaduse p***e, et Sa seda elu aeg mäletad. Seda kõigi nende eest kes on sama lollid nagu Sina ja kõigi poolt kelle Sinusugused idioodid kontserdielamuse ära rikkusid! Otsisin Sind pikalt pilguga, aga kahjuks oli kontserdi lõppedes mass nii suur, et Sa jäid mul märkamata. Küll elu Sind mu teele toob.

Olin koos oma prouaga lava vahetus läheduses. Kuna aga mass mis sinna lubati oli üle igasuguste piiride, tekkis reaalne oht mu naise elule. Mina olen suur mees ja suudan ennast kaitsta, aga mul on väike naine ja ma tõesti mõtlesin, et kui ma teda siit hullumaja keskelt ära ei vii, siis mu lastel enam ema ei ole. On lausa ime, et seal tõsisemat õnnetust ei juhtunud!

Heli üle ei oska nuriseda, kuna mu asukoht oli kõlari vahetus läheduses ja hiljem kui massist eluga välja sain, siis ei saa ma ka midagi öelda, kuna lava kõrval, kus natuke higamisruumi oli, oli heli ka ok.

Mulle tundub, et korraldajatiim tuleks välja kutsuda või üldse panna kokku meie kontserdikorraldajad. Vaadake läbi need kitsaskohad ja leidke lahendused, sest see õnnetus mis seal oleks võinud juhtuda, see lausa röögib tulles. Pärast aga imestatakse, et kuidas nii läks. Aga tänan veelkord korraldajaid, et mul üldse oli võimalus seda showd vaadata!"

Kontserdil viibinud naisterahvas jagab muljeid: "Olin lava ees, massi keskel. Keegi trügis tagant peale ja läks selliseks kätšiks, et verd ja kõike lendas. Rusikad lendasid mu näo ees, aga minna polnud kusagile. Hea, et mu mees on kahemeetrine. Aitas mu massist minema, sest paanikahoog tuli peale, et saan pihta ja mind lihtsalt litsutakse katki."

Muki ei kuulnud nässus heli: "Mismõttes? Heli oli nässus ainult nii palju, et parema elamuse saamiseks oleks pidanud kõrvatropid omale sebima, kuna heli oli ikka liiga vali ja see polnud enam heli, vaid müra.
Kõige suurem probleem oli rahvamass, seljakottidega seljas hüppavad kaagid, alkoholi kaela loksutavad tegelased ning rahva seas kanepit ning sigarette kimuvad tropid. On siis nii raske see poolteist tundi välja kannatada ilma joogita (endal oli pudelis vesi kaasas ja üleõla kotis) ning tossuta?

Probleem polnud niivõrd kehvas helis, kui inimestes. Oli ekraaniltki näha, kuidas lava ees olevad inimesed olid laiaks litsutud. Ja mismõttes sa virised tasuta kontserdi üle? 20 eurtsi eest (mõnel ka vähem) oli see kontsert tegelikult väga hea. Aga bänd ise oli cool. :)"

Tom teab tegelikku murekohta: "Tegelikult oli helist palju suurem probleem ülerahvastatus. Ülitihedalt kokku litsutud inimmassis leidus kümneid idioote, kes püüdsid ringi tungelda tilkuv õlletops peakohal, klaasisutnud irve ilases näos.

Samuti karja kaupa imbetsille, kes nii kanepit kuid valdavalt tavalist suitsu keset kõige tihedamat rahvamassi kõhvisid. Järgmiseks hakkaks ka kusele?

Kogu selles segaduses polnud ainsatki turvat, kes mõne end lolliks joonud ufonaudi minema oleks tarinud. On ainult õnn, et suuremaks löömiseks või trügimiseks ei läinud - sellises massis on täiesti reaalne oht, et sandiks ja ka surnuks võidakse tallata kümneid inimesi. Selline lava paigutamine ülipopulaarsete artistide korral tuleb lõpetada ning rahva hulk peab olema kontrollitud!"