"Meie jaoks on turvalisus prioriteer nr 1. Spekulatsioon turvariskide eiramise üle ei vasta tõele," sõnas Õllesummer Festivali korraldusmeeskond ja lisas, et kaasatud olid nii turvafirma kui ka politsei, kes otsustavad olukorra üle enne kontserti ja kontserdi toimumise ajal.

"Eile õhtul kriitilisi momente ei tekkinud. Ka Prodigy meeskonnaga käib kaasas turvaülem, kes hindab koos kohaliku partneriga turvariske," lisas meeskond.

Heli ja show koha pealt kommenteerisid korraldajad, et esinemise ajal toimunu puhul oli tegemist täisproduktsioonilahendusega The Prodigy bändi poolt. "Kõik see, mis on lavalt näha ja kuulda, helitugevus, ekraanide sisu teostatakse täielikult bändi meeskonnalt," täiendasid korraldajad ja kinnitasid, et bändiga tuleb kaasa paarikümneliikmeline tiim, kes tegelevad heli, valguse ja kõige muuga, mis live show'ga kaasas käib.

The Prodigy bänd kommenteeris pärast kontserti korraldajatele, et Õllesummeri kontsert oli üks kõige parema energiaga kontserte üle pika aja ning kiitis festivali meeskonda ning kontserdipaika.

6. juuli politseiraport näitab, et päeva jooksul toimetati politseialasse kolm inimest, nendest üks alaealine. Turvafirma poolt kaks täisealist ning politsei poolt alaealine.