Batmani tuntud vastased Jokker (Jared Leto) ja Harley Quinn (Margot Robbie) on vaid mõned natuke katkised, hullumeelsed ja üsna mõrvarlikud tegelased suuremast salgast, keda on seekord vaja maailma päästmiseks. Batman on jäetud kõrvale, kuid mitte päris, sest filmi režissööri David Ayeri sõnul ilmub Ben Afflecki Batman välja ka "Suitsiidisalgas". Esimest korda Batmani filmide ajaloos on ta hoopis vähese ekraaniajaga kõrvaltegelane ning teda saame näha hoopis halbade kangelaste silme läbi. Ayeri sõnul on Batman lausa hirmus, sest kui tavaliselt oleme teda näinud kangelasena, siis nüüd kriminaale hirmutava pimeduse rüütlina.

Uus rahvusvaheline treiler ei erine väga palju aprillis ilmunud klipist, kuid seekord näeme rohkem ka Batmani ennast. Võtetel hullumeelseid tempe teinud Jared Leto Jokker on kindlasti filmi tegelik tõmbenumber.

Ametlik sünopsis: Valitsusagent Amanda Waller värbab ülisalajasse erirühma grupi unikaalsete oskustega kurikaelu, kes kannavad karistust range režiimiga vanglas. Mõistes, et kriminaalse mineviku tõttu on nad kergesti asendatavad, nimetavad nad end Suitsiidisalgaks. Hüvede eest, mida vaid valitsus pakkuda suudab, täidavad nad ohtlikke missioone.
"Suitsiidisalk"