Järgmise filmi lavastajad on režissööriduo Michael ja Peter Spierig, kes pälvisid žanrifännide heakskiidu vampiirifilmiga "Vampiirimaailm" ("Daybreakers") ning ajarändega vaatajaid segadusse ajanud ulmefilmiga "Ettemääratus" ("Predestination").

Kaheksanda "Sae" filmi stsenaristid on esialgse info põhjal Josh Stolberg ja Pete Goldfinger ("Piranha 3D", "Piranha 3DD"). Filmi produtsendid on seeria loojad ja esimese "Sae" filmi režissöör James Wan ning stsenarist Leigh Whannell. James Wan jäi pärast esimesest osa järgmiste filmide produtsendi rolli. Wan saavutas oma karjääris suure edu suuresti tänu enneolematut õõva pakkunud piinafilmidele. Nüüdseks on mees lavastanud mitu "Kurja kutsumise" filmi, ühe "Kiired ja vihased" osa ning ülejärgmisel aastal ilmub ka DC koomiksitest pärit "Aquaman".

"Saag 3D" ("Saw VII - 3D") linastus ligi kuus aastat tagasi. "Sae" filmid on üle kogu maailma kokku teeninud 874 miljonit dollarit ning kuulutati Guinessi rekordite raamatu poolt üheks kõige edukamaks õudusfilmide frantsiisiks.